Overslaan naar content

Supervisor restaurant (m/v/gn)

Op locatie
  • Nijmegen, Gelderland, Nederland
Restaurant

Functieomschrijving

Sta jij te trappelen om je leidinggevende skills in de praktijk te brengen bij het beste hotel van Gelderland? Ben jij een kei in het aansturen en motiveren van collega's? Word dan supervisor restaurant in ons jonge, enthousiaste team! Samen met het team zorg je ervoor dat al onze gasten in het restaurant, Lola's Bar en op het terras volledig in de watten worden gelegd. 

Wat ga je doen?
Allereerst zorg je voor een goede verdeling van de taken en werkzaamheden. Je organiseert alle voorkomende werkzaamheden in het restaurant, in Lola's Bar en op het terras en je stemt deze tevens af met andere afdelingen, waaronder de banqueting. Tijdens je dienst treed je op als gastheer/gastvrouw en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten, ook bij vragen, opmerkingen of klachten. Natuurlijk motiveer en inspireer je de collega's in de bediening en werk je actief mee in het operationele proces. Je draagt zorg voor orde, netheid en hygiëne, zowel voor als achter de schermen.

Waarom wil jij bij ons werken?
Naast goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris bieden we je een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Je kunt deelnemen aan (online) trainingen en workshops die gegeven worden door zeer ervaren collega's. Pluspuntje: iedere werkdag verzorgen we voor jou een heerlijke maaltijd die je zelf mag kiezen van onze menukaart! Scheelt weer koken... ook krijg je 50% korting op een verblijf bij onze collega-hotels. Daarnaast organiseren we elk kwartaal een gezellige borrel met alle collega's om elkaar buiten het werk ook eens op een andere manier te spreken!

Vereisten

Wie ben jij?

Als onze ideale collega heb jij minimaal MBO denk- en werkniveau met ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie en bij voorkeur ben je in het bezit van een leermeesterdiploma. Vanzelfsprekend ben je een teamplayer en heb je een representatief voorkomen, daarnaast beschik je over een flinke dosis humor! Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn handige skills in de horeca en het is prettig wanneer je in de nabije omgeving van het hotel woont.

Maar het allerbelangrijkste: gastvrijheid zit in je genen! 

Enthousiast geworden?
Zie jij jezelf al als leidinggevende in ons restaurant? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar